Kíli, Tonks og Desucon: Fantasy

Etter en heller langt opphold, er jeg tilbake i sysadelen igjen! Jeg har gjenopptatt Kíli-prosjektet og satt igang med jakken han har under frakken (du kan lese mer om fremgangen her). Jeg har begynt med ermene, og idag skal jeg ut og kjøpe inn utstyr til å lage kantebåndene, så en tur til Stoff og Stil er påkrevd. Dessuten er jo Desucon: Fantasy rett rundt hjørnet, og mye av tiden min går med til forberedelser av det. Blandt annet blir det en tur til IKEA idag på veien til Stoff og Stil for å plukke opp litt utstyr der.

Og når vi først er igang med Desucon: Fantasy, så står jeg over et ørlite dilemma. Jeg skal gå som Tonks (Order of the Phoenix, første antrekket) i kostymet jeg sydde til premieren for Deathly Hallows Part 2 (tro meg, den jakka var et mareritt å konstruere mønster til :d), men har ikke lyst til å utsette håret mitt for lillafarging igjen, nå som det har blitt så langt. Jeg tenker jo som så at vi ser henne i filmen med rødt hår ved en anledning og i boka har hun det stadig vekk når hun henger med Weasley'ene, så da kan jeg strengt talt bare ha rødt hår, kan jeg ikke? Jeg har riktignok en lilla parykk, men vil helst slippe å bruke den når jeg vet at jeg kommer til å være der og jobbe fra 07:00 om morgenen til lenge etter at con'et er over og dermed fort kan bli varm.

Her er bilde av meg med lillarosa hår i Tonks-kostymet mitt fra Desucon 7:
Hva synes dere? Ville dere reagert negativt til en rødhåra Tonks?

 

~●○★○●~

4 kommentarer

Frøydis Sylvestris

09.04.2013 kl.16:37

Næh, jeg synes du skal la håret ditt være. Tonks kan jo endre utseende sitt, så strengt tatt kan du rettfedigjøre en hvilken som helst sveis ... synes jeg da. :) Tror du er lettgjenkjennelig nok som det er!

River Witch

09.04.2013 kl.17:13

Frøydis Sylvestris: Takk! Jeg fikk lignende tilbakemeldinger på Fjeser'n, så da blir det rødt! ^_^

°Vinterperle°

09.04.2013 kl.18:27

For meg er har Tonks stadig ny farge på håret, så sure - gå for rødt! :) Selv skal jeg ikke være noen bestemt fantasy-karakter, men litt inspirert av Eowyn. Har hverken like langt eller lyst hår, men skitt au^^

River Witch

11.04.2013 kl.11:52

°Vinterperle°: Ja, det blir nok rødt, gitt! Har verken tid eller ork til noe annet. :P

Eowyn-inspirert er bra! Du kommer til å se nydelig ut! :D

Skriv en ny kommentar

hits