Musikk og karriere og sånt

Jeg har lenge vært litt skeptisk til hele opplegget med å lage en facebookside for seg selv som musiker, men etter å ha blitt fortalt fra flere hold, flere ganger, at jeg burde, har jeg tilslutt gitt etter og gjort det!

Tada! [insert fanfare]  Ingrid Windsland

Det føles egentlig litt kleint, for jeg er ikke helt vandt til å promotere meg selv på den måten (en ting er å poste ting på bloggen eller på fjesbokprofilen min, en annen er å opprette en egen side dedikert til musikken min ...), samtidig som jeg må innrømme at det også er litt spennende! Det har dessuten gitt meg et lite tupp i ræva til å få tatt opp og lagt ut flere låter, og ikke minst gitt en liten boost til låtskriverentusiasmen min.

Det føles veldig deilig å ha gått fra å skrive kanskje en til to låter i året til å skrive minst en i måneden. Når jeg har skrevet og øvd inn nok materiale, så blir neste skritt å prøve å få spilt inn en demo, eller iallefall spille låtene inn med ordentlig utstyr (fremfor opptakerfunksjonen på mobilen :P), og så etterhvert begynne å skaffe meg spillejobber. For sistnevnte trenger jeg langt flere låter enn det jeg har skrevet, så da blir det nok til at jeg fyller på med noen coverlåter i tillegg. Men før dette kan skje, må jeg få fiksa Taylor-gitaren min, som fortsatt er foruroligende oppsvulmet ...

I mellomtiden får jeg heller fokusere på låtskrivinga og satse på at ting ordner seg. :)

 

~●○★○●~

5 kommentarer

sexit

27.03.2013 kl.12:09

stilig, du er flink!

Branna Laurelin

27.03.2013 kl.12:39

Gratulerer med egen Facebook-musikkside! Du er jo så flink :) Jeg er overbevist om at du kommer til å nå alle målene dine.

River Witch

27.03.2013 kl.13:00

sexit: Tusen takk! :)

River Witch

27.03.2013 kl.13:00

Branna: Tusen takk, kjære deg! *klem* :)

JuliaMyklebust

04.04.2013 kl.16:57

Stilig!

Skriv en ny kommentar

hits