Buetrening!

I dag ble jeg ferdig med armbeskytteren til min kjære, så nå har vi begge det vi trenger av utstyr for å leke Robin Hood!

Derfor hadde vi bestemt oss for å teste ut de nye buene våre og ruslet ut med piler og buer! Det gikk overraskende bra, og jeg som hadde bekymret meg over at pilene jeg hadde fått tak i ikke passet buestrengen min, fikk all bekymring vasket vekk i det øyeblikket den første pilen suste av sted!

Problemet skulle vise seg å være noe ganske annet. Etter hvert som mørket slumret inn og lyset ble dårligere, var det plutselig tilnærmet umulig å finne igjen pilene, særlig fordi de gjerne føk inn i snøen uten å etterlate merker, så tre stykker ende opp med å forsvinne sporløst. Fordi vi kun hadde et begrenset antall med piler, ble det til at vi så oss fornøyde med dagens innsats og tok kvelden. Men denne smakebiten har utvilsomt gitt oss buebasillen, så når snøen har smeltet blir det nok mer av dette!

 

~●○★○●~

 

12 kommentarer

Branna Laurelin

24.03.2013 kl.20:16

Utrolig stilig! ^_^ Jeg må se dere skyte med pil og bue en gang!

Skade Vikinghulder

24.03.2013 kl.20:43

Kuli! :D:D

Haha, vi har fått oss metalldetektor KUN for dette formålet (evt finne skatter da hihhh.....), for det er like dønn umulig å finne pilene om sommeren, for de borrer seg ned under gresset og blir HELT borte. Og innimellom, særlig på hjemmelagde piler, så detter spissen av og det er jo helt håpløst. Så metalldetektor er en fin ting for oss moderne bueskyttere hehe.

River Witch

24.03.2013 kl.21:07

Branna: Ja, du må bli med ut en gang! :)

River Witch

24.03.2013 kl.21:09

Skade Vikinghulder: Metalldetektor, faktisk! Luringer! Kanskje vi blir nødt til å gjøre det samme? Hmmmm.... *lete etter metalldetektor på nett*

Naviana

25.03.2013 kl.23:28

Så fin bue! :) Har så smått tatt opp bueskytingen igjen jeg også, gøygøy!

River Witch

26.03.2013 kl.08:38

Naviana: Så kult at du også driver med bueskyting! :)
Hva slags bue har du?

Naviana

26.03.2013 kl.11:39

Jeg har en langbue og en mongolsk rytterbue... :) Men skyter hovedsaklig med langbuen, selv om den andre er finere (og ikke like tung). Det har vært en del år der jeg ikke har hatt noe sted eller tid til å øve med buen, men nå er det litt flere muligheter.

River Witch

26.03.2013 kl.12:28

Naviana: Fett! Samboer'n min har langbue, men trives ikke helt med den, så han vurderer å kjøpe en recurvebue han også, selv om langbuen er veldig pen og forseggjort. :)

Så bra at du har fått litt flere muligheter til å øve! Kanskje vi får se noen barske buebilder på bloggen din snart? :)

Naviana

26.03.2013 kl.14:24

Ja, det er vanskelig å si, jeg har ikke prøvd så mange forskjellige buer egentlig. Min kjære er en god del mer dreven på bueskyting enn meg, han har 3 buer O.o Deriblant en kraftig jaktbue som jeg bare kan drømme om å klare å dra opp, hehe.

Åh, nei, troor ikke det blir noen bueskytingbilder på en stund, men hvem vet? :) Mulig vi lager en blink i hagen utover våren en gang.

justnu

15.04.2013 kl.00:07

Jeg har prøvd det et par ganger jeg og, og hver gang har jeg blitt hekta. Min bueobseesion kom etter at jeg leste "the hunger games", og jeg og søsteren min lekte Katniss på hytta.

River Witch

15.04.2013 kl.10:51

justnu: Ja, det er fort gjort å få dilla! Har ikke lest Hunger Games selv, men så første filmen, som jeg synte ikke var så værst. På det tidspunktet var jeg ikke klar over at det var flere bøker og tenkte som så at "jeg hadde endret slutten hvis det var jeg som lagde filmen", og så fant jeg ut at det var flere bøker, og da forstod jeg plutselig hvorfor slutten virket som den egentlig bare var begynnelsen på noe større. Burde sikkert lese bøkene, når jeg tenker meg om. :)

justnu

15.04.2013 kl.23:43

Anbefaler bøkene på det sterkeste! Lett å bli hekta på, og de er veldig spessiele i måten de er skrevet på

Skriv en ny kommentar

hits