St.Paddy's Day & Shenanigans

På lørdag var det duket for St.Paddy's Day feiring med parade og jamme session på puben! Vi allierte oss med nydelige Renate og hennes kjære og troppet opp på jernbanetorget der paradegåerne hadde samlet seg.

Ledet av den rungende lyden fra sekkepipene, trosset vi vær og vind opp gjennom Karl Johans gate og mot Universitetsplassen.

Vel fremme på Universitetsplassen, ble det klart at fordi plassen for tiden ee under opppussing, var det vanskelig å ha noe utvidet program der. Dette, kombinert med det faktum at hverken Rik eller jeg hadde spist noe ordentlig frokost, resulterte i at turen gikk direkte til The Dubliner.

Her var det selvfølgelig allerede begynt å bli fullt, men jeg visste at The Session hadde blitt flyttet til The Whisky Bar som ligger vegg til vegg med The Dubliner og drives under samme tak.

Her var allerede en liten håndfull av Session-gjengerne igang med musikken og et stort bord rett ved siden av dem var ledig, så vi slo oss ned og bestilte mat. Det ble en kjempefin kveld, der flotte Frøydis stakk innom, jeg fikk synge meg hes med mine fantastiske medmusikere og drukket (altfor?) mye Guinness!

Utpå natten fikk jeg selskap av en Whiskyentusiastisk kompis og to venninner jeg ikke hadde sett på lenge! Det ble mer Guinness og jeg fikk til og ned smake på en ekstremt (dyr og) smakfull Benriach Vintage Cask fra 1976! Gudene bevare meg, så god!!

Feiret du St.Paddy's i helgen?

~●○★○●~

2 kommentarer

°Vinterperle°

19.03.2013 kl.21:41

Skulle vært der, ja! Kanskje hørt deg og Renate synge så vakkert sammen. Eller høre andre dyktige musikalske talenter :)

Fine negler, forresten^^

River Witch

20.03.2013 kl.12:38

°Vinterperle°: Ja, du skulle virkelig det! Neste år? :)

Takk! Det er en av mine all time favorittlakker fra China Glaze som heter "It's Alive!". ^_^

Skriv en ny kommentar

hits