Gitar på rehabilitering

Da jeg var på "The Session" på Dubliner på lørdag, oppdaget jeg plutselig at noe hadde skjedd med den elskede Taylor-gitaren min! Den hadde rett og slett svulmet opp! Mest sannsynlig er årsaken den ganske drastiske temperaturendringen tidligere den uken, kombinert med at vi har sluttet å bruke den lille varmeovnen som tørker ut lufta, og at jeg allikevel fortsatt brukte gitarfukter'n. Uansett, jeg ble jo pissredd! Taylor'en var jo 30-årsgaven fra familien og ikke minst min pålitelige musikalske kompanjong, og jeg kan bare drømme om nok penger til å erstatte den med det første dersom den skulle gå istykker ...

Heldigvis hadde den ingen tegn til sprekker eller å ha gått opp i liminga, så etter råd fra min bror (familiens gitarmaestro), har jeg nå latt den være igjen hos foreldrene mine, som har ganske lav luftfuktighet hjemme hos seg. Men dette betyr jo at jeg er etterlatt med en gitarlele med nylonstrenger og den gamle Eastwood'en som er alt annet en optimal å spille på. At min kjære gitar er utilgjengelig på grunn av tørking sammenfaller ironisk nok med en skrivetørke av dimensjoner der alle forsøkene mine på en ny låt feiler så spektakulært at jeg begynner å undre om jeg bare har hatt griseflaks så langt og nå har gått tom. Kanskje mangelen på min standhaftige Taylor er en medvirkende faktor, hvem vet?

For å få tiden til å gå, har jeg istedet kastet meg løs på tunika'en i Kíli kostymet istedet (progresjonen kan du lese om her) og innøving av noen coverlåter til sessionbruk og litt andre greier. :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits