Billettkø til Hobbiten

På fredag kveld, etter en arbeidsuke som ikke syntes å gå fort nok, hadde jeg pakket varme klær, sovepose, to saueskinnfeller, ei feltseng og gitaren min, før jeg bestemt satte kursen mot Colosseum Kino. Der var de allerede en hel haug med mennesker, nok til å fylle 135 kølapper, og jeg fikk registrert meg inn i billettkøen til Hobbiten som nummer 136. :)

Fordi Jeg ikke hadde telt, men bare ei feltseng, så fikk jeg plass under tak og jeg satte opp det som kom til å være min soveplass for de neste to nettene.

Det ble, som forventet, kaldt, men med ulltøy og godt selskap gjorde det ingen verdens ting! Vi satt rundt bålet (vi hadde fått sånne store jerngryter som vi kunne fyre opp bål i!), snakket om boka og alt mellom himmel og jord, sang og koste oss!

En venninne av meg som er utrolig kreativ hadde til og med laget en nydelig gresskarlykt! Den så helt magisk ut når vi tente den etter mørkets frembrudd!

På søndag morgen våknet jeg og kom meg opp rundt klokka syv og begynte å rydde sammen med alle de andre, og innen klokka var ni, var vi alle oppstilt og organisert i en lang kø etter kønumrene våre. Det har litt rart å være så langt bak i køen denne gangen, jeg som pleier å være så tidlig ute, vanligvis, men jeg fikk omsider billettene mine, og det var faktisk ikke så dårlige plasser som jeg hadde trodd jeg kanskje kunne ha endt opp med!


Alt i alt var det en flott opplevelse! Jeg fikk truffet gamle venner, blitt kjent med nye, og kost meg i den unike køstemningen!

Har du sovet i billettkø til en film noen gang?

7 kommentarer

Stine

08.10.2012 kl.06:59

uuuh, stilig! sånne køer har nesten en egen sjarm! :)

River Witch

08.10.2012 kl.08:01

Stine: Ja, ikke sant? Jeg er en sånn snåling som synes at selve køopplevelsen er mer enn halve moroa! ^_^

Annika

08.10.2012 kl.10:12

Hehe, jeg skjønner på en måte appellen, men er for mye luksusdyr (og frysepinne) til at jeg noensinne kommer til å gjøre det selv. ;)

River Witch

08.10.2012 kl.17:23

Annika: Ja, det er jo en ærlig sak! Skal innrømme at det var veldig digg å komme tilbake i hus og til egen seng! :)

Heresetai

11.10.2012 kl.00:22

Jeg får nok ikke sett denne på premieren, nei. Dessverre. Men sett den får jeg vel - en eller annen gang. Og den blir nok helt sikkert episk :)

River Witch

11.10.2012 kl.08:49

Heresetai: Kanskje neste år? ;)

Naviana

24.10.2012 kl.22:47

Så gøy at du lå i Hobbiten- køen! :) Jeg var der på torsdag faktisk. Hadde ikke tid til å ligge i kø da jeg måtte komme meg nordover. Men i mitt område blir det nok også en liten billettkø, funderer på om billettene legges ut 7 november... Sist gang lå jeg i kø i 5 døgn, og det snødde ;) Men det var en kjempeflott opplevelse som jeg aldri glemmer!

Skriv en ny kommentar

hits